Wij zijn NV A. Vandecasteele.

Een familie bedrijf.


Wie we zijn.

Aster


Rita


Arne


Aderik

Zeilmakerij

Afhankelijk voor welke toepassing verwerken en herstellen we hoofdzakelijk standaard PVC gecoat polyester (650g./m²) weefsel voor zowel particuliere en industriële doeleinden. Doormiddel van thermische en hoogfrequent-lasaperatuur maar ook door industriële naaimachines.

Tentenverhuur

De kwaliteit van onze zeilmakerij trekken we ook met volle overtuiging door in ons tentmateriaal. De extreemste weersomstandigheden mogen geen reden zijn om een feest af te lassen. Onze tenten zijn onbelast wind bestendigd tot rukwinden van maar liefst 80km/u. en zelfs te verwarmen bij extreme koude.

Springkastelen

Hebben we je al verteld dat wij naast het feit van springkastelen verhuren ook springkastelen kunnen herstellen? Indien het springkasteel nog in goede staat verkeerd kunnen we scheuren en los gekomen naaiwerk aan de naden relatief snel en degelijk herstellen.

Zo gaan we te werk.

1 We ontvangen graag uw aanvraag via ons contact formulier en doen er vervolgens alles aan om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Indien nodig nemen we zelf terug telefonisch contact met u op.


2 Voor iedere bestelling maken we vooraf een prijsofferte (uiteraard volledig vrijblijvend) op, met de maximale levertermijn daarbij vermeld.


3 Nadat we uw goedkeuring hebben gekregen schieten we meteen in actie en doen we er alles aan om de beloofde levertermijn na te kunnen streven!